Vereniging

Over ons:

Wij zijn een initiërende gemeenschap van Nederlandse eigenaren met een hart voor Coudalère. Het vakantieoord is gelegen in het zonnige Zuid-Franse dorpje binnen de gemeente Barcarès. Onze vereniging is opgericht met één duidelijk doel voor ogen: het welzijn van Coudalère verbeteren en tegelijkertijd ons vakantiegenot optimaliseren.

Wat we doen:

Om dit doel te bereiken, informeren wij elkaar regelmatig over belangrijke vergaderingen van de Aslic en Coprops. Jaarlijks hebben we constructieve gesprekken met de voorzitter(s) van de Aslic en Coprops. En ondernemen acties wanneer dat nodig is. We streven ernaar om de agenda’s te beïnvloeden en zo de belangen van Nederlandstalige eigenaren te optimaliseren.

Voor velen onder ons is de Franse taal soms een uitdaging. Daarom bieden wij een platform waarop leden feedback kunnen ontvangen over zaken die spelen in Coudalère. Jaarlijks organiseren we een ledenvergadering in Bunnik, waar we samen praten over het wel en wee van Coudalère.

Samen sterk:

Onze vereniging heeft een actieve WhatsApp-groep waar leden belangrijke informatie en kennis delen. Op deze manier blijven eigenaren op de hoogte van veranderingen in Frankrijk en op het vakantiepark. Samen vormen we een krachtige gemeenschap die zich inzet voor het welzijn van Coudalère en het plezier van onze vakanties.

Dus, of je nu al jarenlang een trotse eigenaar bent of net je stukje paradijs hebt verworven; sluit je aan bij de Vereniging van Nederlands Sprekende Eigenaren en laten we samen bouwen aan een nog betere toekomst voor Coudalère!